Drs. Gillian Dijkhuizen – King

Gillian heeft Het Leerhuis in 2007 samen met Tineke opgericht. Zij is orthopedagoog en heeft gestudeerd aan de universiteit in Leiden. Na haar studie heeft Gillian enige tijd als remedial teacher gewerkt op het Segbroek College. Hierna heeft zij enkele jaren gewerkt bij een kleinschalige particuliere praktijk gericht op leerproblemen en leerstoornissen. Zij heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in de begeleiding en diagnostiek van leerlingen met dyslexie, lees- en spellingproblemen. Gillian is gecertificeerd dyslexiebehandelaar Onderwijszorg Nederland (ONL). Daarnaast begeleidt ze kinderen die moeite hebben met het rekenen en begrijpen lezen. Ze leert kinderen graag betere leerstrategieën aan. Tot slot probeert ze het plezier in schoolse taken terug te brengen en het zelfvertrouwen te vergroten.
Gillian woont in Den Haag met haar man en twee kinderen. In haar vrije tijd schrijft ze boeken, ze wordt vrolijk als de zon schijnt en ze zou best wat vaker willen uitslapen…

Tineke Valentijn – Volkers, MSc.

Tineke is tijdens haar studie Kinder- & Jeugdpsychologie in Utrecht al in dit werkveld terecht gekomen. Na ervaring opgedaan te hebben op het gebied van leerproblemen en leerstoornissen, heeft ze de overstap gemaakt naar Het Leerhuis. Naast haar interesse in taalgerelateerde problemen, is zij tevens geïnteresseerd en gespecialiseerd in rekenproblemen. Tineke begeleidt en diagnosticeert dan ook leerlingen met zowel taal- als rekenproblemen. Tineke is gecertificeerd dyslexiebehandelaar ONL, Beter bij de Les-coach en trainer ‘Zelf Plannen’ en ‘Hoe plan ik mijn huiswerk?’. Naast haar werk bij Het Leerhuis is Tineke vrijwilliger bij de afdeling Rijnland van de landelijke oudervereniging Balans, waar zij 9 jaar als bestuurslid bij betrokken is geweest. Op dit moment volgt zij de postmasteropleiding Schoolpsycholoog in Amsterdam.
Tineke woont met haar man en twee dochters in Leiden. Het liefst gaat ze op vakantie naar Chili, waar haar moeder vandaan komt. Ze houdt van koken, maar vooral van lekker eten en als het kon zou ze meer dan 24 uur in een dag stoppen.

Raiza Heijster, MSc.

Raiza is Kinderpsycholoog en heeft gestudeerd aan de universiteit Utrecht. Voordat zij ging studeren heeft ze altijd al veel met kinderen gewerkt, voornamelijk door oppassen binnen haar familie, wat ze ontzettend fijn vindt. De keuze om zich ook in haar werk op kinderen te richten was dan ook makkelijk gemaakt. Raiza richt zich met veel plezier op de begeleiding van leerlingen met taal- en rekenproblemen. Ook voert zij diagnostiek uit op het gebied van dyslexie en dyscalculie. Raiza is gecertificeerd dyslexiebehandelaar Onderwijszorg Nederland (ONL). Haar vrije tijd besteedt ze het liefst met haar vrienden en familie, vooral met haar peetkindjes. Maar ze vindt het ook fijn om eens alleen te zijn en dan lekker een boek te lezen. Ze probeert zelf creatief te blijven en haar creativiteit verder te ontwikkelen. Ze past dit dan ook graag toe in het werk op de praktijk.

Nikki Rademaker MSc.

Nikki is orthopedagoog en heeft gestudeerd aan de universiteit Leiden. Tijdens haar studie hield zij zich al bezig met het begeleiden van kinderen met leer- en ontwikkelingsproblemen in het primair en voortgezet onderwijs. Ze ziet het als een uitdaging om het beste uit mensen te halen. De werkzaamheden bij het Leerhuis sluiten goed aan op de interesses en eerdere werkzaamheden van Nikki waarbij zij leerlingen met meervoudige problematiek (bijvoorbeeld aandachtsproblemen in combinatie met leerproblemen) begeleidde. NIkki is gecertificeerd dyslexiebehandelaar Onderwijszorg Nederland (ONL). Daarnaast gaat haar interesse uit naar het leren plannen & organiseren. In haar vrije tijd is Nikki op en naast het basketbalveld te vinden, waar zij zelf speelt, assistent-coach is en lid is van de Technische Commissie. Nikki houdt van lekker eten, afspreken met vriendinnen en reizen.

Lian van der Sande

Lian van der Sande heeft in juni 2016 de pabo afgerond. Daarna wilde ze zich nog meer verdiepen in de ontwikkeling van kinderen. Daarom volgt ze nu de master ‘orthopedagogiek’ aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Naast haar studie werkt ze elke maandag en donderdag bij Het Leerhuis. Hier wil ze zich verder ontwikkelen als orthopedagoog. Ook valt ze af en toe in als invalleerkracht op een basisschool en werkt zij op de zaterdagschool in Den Haag. Lian heeft twee grote passies: reizen en kinderen. Vorig jaar heeft ze deze passies gecombineerd door bijna een jaar als au-pair te werken in Sydney. Haar vrije tijd besteedt ze aan hardlopen, uitstapjes maken en heerlijk eten. Ook wordt ze erg vrolijk van lekker weer.

Kindercoach Meraud Kelder

Meraud heeft in 1997 de sociaal agogische HBO opleiding Cultureel Maatschappelijke Vorming aan Hogeschool Utrecht afgerond. Daarna is zij gaan werken bij de KLM als stewardess. Door de komst van de kinderen en het assisteren op de basisschool van haar kinderen merkte zij bij zichzelf de behoefte om kinderen in de basisschoolleeftijd een steuntje in de rug te kunnen bieden wanneer een kind niet lekker in zijn vel zit. Zij is daarom de deeltijd HBO opleiding kindercoaching gaan volgen aan BGL te Hoofddorp. Naast haar deeltijdbaan als stewardess richt zij zich met veel enthousiasme op de coaching van kinderen. Meraud houdt ervan om naast haar werk samen met haar 2 kinderen te genieten van het op het water zijn, skiën, hockeyen, lezen en om tijd door te brengen met familie en vrienden.