Bijspijkercursus bij Het Leerhuis

De zomervakantie is alweer bijna in zicht, een heerlijke tijd om leuke en gezellige dingen te doen en om uit te rusten. Uiteraard vinden wij het heel belangrijk dat er voldoende tijd is voor ontspanning, maar het zou natuurlijk zonde zijn als er een zomerdip zou optreden.

Wat is een zomerdip? Een zomerdip houdt in dat kinderen na de zomervakantie een terugval in hun prestaties hebben. Kinderen die voor de zomervakantie de tafels beheersen en dit na de vakantie opeens niet meer zo goed kunnen. Ook een achteruitgang in het technisch lezen komt vaak voor of het vergeten van vaardigheden, zoals klokkijken. Niveauverschillen tussen leerlingen ontstaan vaak voor een groot deel in de zomervakantie.

Ook kan de zomervakantie hét ideale moment zijn om bepaalde vaardigheden bij te spijkeren of nog eens extra te oefenen om goed voorbereid weer aan het nieuwe schooljaar te beginnen.

Om een zomerdip te voorkomen of om bepaalde vaardigheden bij te spijkeren, bieden wij leuke, afwisselende individuele begeleiding aan in de zomervakantie gericht op taal en rekenen.

Voor wie? Leerlingen van groep 3 tot en met groep 8.

 

Wat? Individuele begeleiding gericht op lezen, spellen of rekenen (indien gewenst kunnen ook andere leergebieden worden getraind).

 

Wanneer? De bijspijkercursus wordt de hele zomervakantie aangeboden, u kunt zelf aangeven wanneer uw zoon/dochter beschikbaar is.

 

Kosten? 3 sessies van 45 minuten voor 99 euro (het is uiteraard mogelijk om meer sessies te volgen).

 

 

Image courtesy of Feelart / FreeDigitalPhotos.net