Het Leerhuis

Kanjer van de week

In Delft hebben we weer een Kanjer van de week en dat is deze keer…. Mattis!


Mattis krijgt sinds een paar maanden elke donderdag extra begeleiding op lees- en spellinggebied. Zijn opa haalt hem op van school en samen komen ze naar Het Leerhuis. En terwijl opa in de wachtkamer een kopje thee neemt, gaat Mattis aan de slag om te oefenen met lezen en spelling.

Kanjer van de week

De kanjer van deze week is Daphne!

Daphne zit in groep 5 en komt iedere maandagochtend naar Het Leerhuis.

Daphne komt altijd met een grote lach op haar gezicht binnen. Ondanks dat zij rekenen erg lastig vindt, is zij altijd vrolijk en werkt zij keihard.  Daphne je mag trots zijn op de stappen die je maakt!! Deze week ben jij onze kanjer. Wij zijn trots op jou!!

Kleurwedstrijd

Pssst, heb je het al gehoord? Het Leerhuis bestaat 10 jaar!! Daarom hebben we een leuke wedstrijd bedacht. Degene die onze kleurplaat zo mooi mogelijk inkleurt, maakt kans op een taart voor de klas! Kortom, zet al je klasgenoten aan het kleuren en lever ze voor 1 april in op één van onze locaties. Nog geen kleurplaat? Stuur ons even een mailtje via info@hetleerhuis.info.

Kanjer van de week!!

En de Kanjer van afgelopen week is........(tromroffel).......Lisa! Lisa komt al een tijd naar Het Leerhuis omdat zij rekenen echt heel lastig vindt. Of moet ik misschien zeggen.......'lastig vond'? Eerst kwam Lisa om de week naar Het Leerhuis, maar omdat zij zich zo goed mogelijk wil voorbereiden voor de Cito's (want ze zit al in groep 8!) komt ze nu elke week heel hard oefenen. En wat gaat dat goed!

Pagina's