kanjer

Kanjer van de week

In Delft hebben we weer een Kanjer van de week en dat is deze keer…. Mattis!


Mattis krijgt sinds een paar maanden elke donderdag extra begeleiding op lees- en spellinggebied. Zijn opa haalt hem op van school en samen komen ze naar Het Leerhuis. En terwijl opa in de wachtkamer een kopje thee neemt, gaat Mattis aan de slag om te oefenen met lezen en spelling.

Kanjer van de week

De kanjer van deze week is Daphne!

Daphne zit in groep 5 en komt iedere maandagochtend naar Het Leerhuis.

Daphne komt altijd met een grote lach op haar gezicht binnen. Ondanks dat zij rekenen erg lastig vindt, is zij altijd vrolijk en werkt zij keihard.  Daphne je mag trots zijn op de stappen die je maakt!! Deze week ben jij onze kanjer. Wij zijn trots op jou!!

Kanjer van de week - Den Haag

De kanjer van deze week is een jongen die altijd met een goed humeur de begeleiding van het Leerhuis volgt: Ivar!

Ivar zit in groep 6 en volgt elke donderdag de lessen van het Leerhuis. Hij krijgt extra begeleiding voor lezen en spelling op zijn eigen school. Ivar doet altijd ontzettend zijn best en het lezen en spellen gaan vooruit.

Kanjer van de week!

De kanjer van deze week is … Jasmijn!

Jasmijn is altijd vrolijk! Ze komt nu al ruim een jaar gemotiveerd naar Het Leerhuis in Den Haag om te oefenen met rekenen. Ze is zelfs zo gemotiveerd dat ze niet alleen op school en bij Het Leerhuis met rekenen aan de slag gaat, maar ook thuis!

Tags: 

Pagina's