rekenen

Kanjer van de week

De kanjer van deze week is Daphne!

Daphne zit in groep 5 en komt iedere maandagochtend naar Het Leerhuis.

Daphne komt altijd met een grote lach op haar gezicht binnen. Ondanks dat zij rekenen erg lastig vindt, is zij altijd vrolijk en werkt zij keihard.  Daphne je mag trots zijn op de stappen die je maakt!! Deze week ben jij onze kanjer. Wij zijn trots op jou!!

Kanjer van de week

De kanjer van deze week is Mascha!

 

Mascha krijgt op school begeleiding van Het Leerhuis voor rekenen. Zij is begonnen toen ze in groep 7 zat. Inmiddels zit zij in groep 8 en gaat zij op dit gebied met sprongen vooruit!! Ze mag in de klas meedoen met de tweede groep tijdens het rekenen! Dat is echt heel knap van jou Mascha!

 

Kanjer van de week

De kanjer van deze week is een meisje. Ze komt altijd met een goed humeur naar Het Leerhuis: Suzanne!

 

Suzanne zit in groep 8 en komt sinds april naar Het Leerhuis, nadat ze eerder al de ONL-behandeling succesvol afgerond heeft. Nu krijgt zij elke dinsdag extra begeleiding voor rekenen. Suzanne doet altijd ontzettend haar best en gaat goed vooruit.

 

Kanjer van de week

yesDe kanjer van deze week is ..... Pepijn! Pepijn komt inmiddels twee jaar iedere woensdagmiddag bij het Leerhuis om te oefenen met lezen, spelling en rekenen. Pepijn weet inmiddels veel over allerlei bijzondere, rare, handige, nuttige en leuke uitvindingen die ooit zijn gedaan, want we beginnen elke les met lezen uit het 'Allesboek over uitvindingen'.

Kanjer van de week!

De kanjer van deze week is Kayleigh!

 

Kayleigh is een vrolijke meid die hard werkt. Ze rekent zich suf en doet goed haar best met spelling. Ondanks dat Kayleigh van giechelen houdt, hebben we gelukkig voldoende tijd om ook serieus aan het werk te gaan!

 

Kayleigh deze is voor jou!

 

 

Kanjer van de week!

De kanjer van deze week is een vrolijke, lieve meid die al een tijdje extra ondersteuning krijgt bij het rekenen. Bij Het Leerhuis is zij ontzettend vooruitgegaan, maar desondanks kan zij de steun nog steeds goed gebruiken. Het is super om te zien dat zij zich nog steeds goed inzet tijdens de begeleiding en dat zij na de vakantie gelijk weer hard aan de slag gegaan is om van groep 8 een topjaar te gaan maken!

Pagina's