Drs. Gillian Dijkhuizen – King

Gillian heeft Het Leerhuis in 2007 samen met Tineke opgericht. Zij is orthopedagoog en heeft gestudeerd aan de universiteit in Leiden. Na haar studie heeft Gillian enige tijd als remedial teacher gewerkt op het Segbroek College. Hierna heeft zij enkele jaren gewerkt bij een kleinschalige particuliere praktijk gericht op leerproblemen en leerstoornissen. Zij heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in de begeleiding en diagnostiek van leerlingen met dyslexie, lees- en spellingproblemen. Gillian is gecertificeerd dyslexiebehandelaar Onderwijszorg Nederland (ONL). Daarnaast begeleidt ze kinderen die moeite hebben met het rekenen en begrijpen lezen. Ze leert kinderen graag betere leerstrategieën aan. Tot slot probeert ze het plezier in schoolse taken terug te brengen en het zelfvertrouwen te vergroten.
Gillian woont in Den Haag met haar man en twee kinderen. In haar vrije tijd schrijft ze feelgoodromans, ze wordt vrolijk als de zon schijnt en ze drinkt graag een koffie met vriendinnen op het strand.


Linkedin
Website

Tineke Valentijn – Volkers, MSc.

Tineke is gz-psycholoog (BIG-nummer 69933604525), Schoolpsycholoog en Kinder- & Jeugdpsycholoog NIP / SKJ. Zij is auteur van het boek Klokkijken en pannenkoeken bakken, een boek voor kinderen met dyscalculie en hun ouders/leerkracht/begeleider. Tijdens haar studie Kinder- & Jeugdpsychologie in Utrecht is zij al in dit werkveld terechtgekomen. Na ervaring opgedaan te hebben op het gebied van leerproblemen en leerstoornissen, heeft ze de overstap gemaakt naar Het Leerhuis. In 2020 heeft zij de postacademische opleiding Schoolpsycholoog afgerond. Naast haar interesse in leerproblemen op het gebied van taal en rekenen, is zij tevens geïnteresseerd in het gedrag van kinderen en de invloed daarvan op hun ontwikkeling op school. Het bouwen aan een positieve mindset en het vergroten van het zelfvertrouwen spelen daarin een belangrijke rol. Behalve begeleiding en diagnostiek bij kinderen begeleidt en coacht Tineke ook (startende) leerkrachten en leerkrachten in opleiding. Daarnaast adviseert zij scholen om een passend aanbod te realiseren voor leerlingen. Naast haar werk bij Het Leerhuis geeft Tineke gastcollege aan de VU in Amsterdam en is zij op vrijwillige basis verbonden aan het Onderzoeks- en Expertisecentrum voor Kinderen en Vreemdelingenrecht waarvoor zij een deskundigenadvies uitbrengt over het belang van het kind in het migratierecht.
Tineke woont met haar man en twee dochters in Leiderdorp. Het liefst gaat ze op vakantie naar Chili, waar haar moeder vandaan komt. Ze houdt van koken, maar vooral van lekker eten en als het kon zou ze meer dan 24 uur in een dag stoppen.


Linkedin

Kari Winter, MSc.

Kari is afgestudeerd pedagoog en heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit. Daarna heeft ze een master in Youth Studies afgerond aan de universiteit van Utrecht. Tijdens haar opleiding heeft zij leerlingen begeleid die moeite hadden om op didactisch gebied mee te komen in de klas. Kari heeft gewerkt als vrijwilliger: zij hielp kinderen met een risico op taalachterstand bij het leren lezen. Ze vindt het belangrijk dat elk kind zich sterk voelt in zijn/haar eigen kracht. Naast haar interesse in kinderen, is Kari geïnteresseerd in gezondheid. Daarom werkt zij naast haar werk als pedagoog ook in het ziekenhuis. In haar vrije tijd is Kari te vinden bij familie en vrienden, op het terras, in het zwembad of op de skipiste.


Linkedin

Bharti Chaitram

Bharti werkt bijna 20 jaar in het primair onderwijs. Ze heeft naast de opleiding tot leerkracht ook de opleiding intern begeleider – remedial teacher afgerond. Kinderen begeleiden, succeservaringen creëren en een vertrouwensrelatie opbouwen vindt zij belangrijk in haar werk. Naast dat ze voor alle leerjaren heeft gestaan heeft ze ook regelmatig in kleine groepjes of 1 op 1 gewerkt met leerlingen, met als hoofddoel het leerplezier te stimuleren en het zelfvertrouwen te verhogen.

Bharti heeft zich verdiept in hoogbegaafdheid. Aan de hand van werken met projecten heeft ze gewerkt aan de executieve functies bij hoogbegaafde kinderen. Executieve functies zijn 11 vaardigheden die te maken hebben met het beheren van jezelf en de bronnen die nodig zijn om een doel te bereiken.

Bharti woont in Den Haag met haar man en twee kinderen. Ze sport graag in de buitenlucht en doet wekelijks een bootcamp. In haar vrije tijd vindt ze het gezellig om een hapje te eten met vriendinnen. 

Danielle Hoogenboom

Danielle heeft een bachelor Psychologie gedaan aan de Universiteit van Leiden. Op dit moment is ze bezig met de master Leerproblemen van pedagogische wetenschappen aan de Universiteit Leiden. Door het volgen van deze master wordt ze opgeleid tot orthopedagoog gespecialiseerd in leerproblemen. Danielle heeft ervaring met het begeleiden van leerlingen met verschillende leerbehoeftes op de basisschool en middelbare school. Zij vindt het belangrijk dat kinderen plezier krijgen in het leren en door middel van succeservaringen een positief beeld van zichzelf en hun groeimogelijkheden ontwikkelen. Bij Het Leerhuis hoopt ze deze ervaring in te kunnen blijven zetten en tevens zelf nog veel meer te mogen leren, zodat ze in de toekomst in staat is vele kinderen met verschillende behoeftes te helpen.

Naast het begeleiden van kinderen, vindt Danielle het leuk om dwarsfluit te spelen of creatief bezig te zijn.

LinkedIn