Drs. Gillian Dijkhuizen – King

Gillian heeft Het Leerhuis in 2007 samen met Tineke opgericht. Zij is orthopedagoog en heeft gestudeerd aan de universiteit in Leiden. Na haar studie heeft Gillian enige tijd als remedial teacher gewerkt op het Segbroek College. Hierna heeft zij enkele jaren gewerkt bij een kleinschalige particuliere praktijk gericht op leerproblemen en leerstoornissen. Zij heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in de begeleiding en diagnostiek van leerlingen met dyslexie, lees- en spellingproblemen. Gillian is gecertificeerd dyslexiebehandelaar Onderwijszorg Nederland (ONL). Daarnaast begeleidt ze kinderen die moeite hebben met het rekenen en begrijpen lezen. Ze leert kinderen graag betere leerstrategieën aan. Tot slot probeert ze het plezier in schoolse taken terug te brengen en het zelfvertrouwen te vergroten.
Gillian woont in Den Haag met haar man en twee kinderen. In haar vrije tijd schrijft ze feelgoodromans, ze wordt vrolijk als de zon schijnt en ze drinkt graag een koffie met vriendinnen op het strand.


Linkedin


Rss

Tineke Valentijn – Volkers, MSc.

Tineke is is registerpsycholoog NIP / Kinder- & Jeugd. Tijdens haar studie Kinder- & Jeugdpsychologie in Utrecht is zij al in dit werkveld terechtgekomen. Na ervaring opgedaan te hebben op het gebied van leerproblemen en leerstoornissen, heeft ze de overstap gemaakt naar Het Leerhuis. In 2020 heeft zij de postacademische opleiding Schoolpsycholoog afgerond. Naast haar interesse in leerproblemen op het gebied van taal en rekenen, is zij tevens geïnteresseerd in het gedrag van kinderen en de invloed daarvan op hun ontwikkeling op school. Het bouwen aan een positieve mindset en het vergroten van het zelfvertrouwen spelen daarin een belangrijke rol. Behalve begeleiding en diagnostiek bij kinderen begeleidt Tineke ook leerkrachten en scholen om een passend aanbod te realiseren voor leerlingen. Tineke is gecertificeerd dyslexiebehandelaar ONL, geeft de training ‘Hoe plan ik mijn huiswerk?’ en is Beter bij de Les coach. Naast haar werk bij Het Leerhuis geeft Tineke gastcollege aan de VU in Amsterdam en is zij vrijwilliger bij de afdeling Rijnland van de landelijke oudervereniging Balans.
Tineke woont met haar man en twee dochters in Leiderdorp. Het liefst gaat ze op vakantie naar Chili, waar haar moeder vandaan komt. Ze houdt van koken, maar vooral van lekker eten en als het kon zou ze meer dan 24 uur in een dag stoppen.


Linkedin

Nikki Rademaker, MSc.

Nikki is orthopedagoog en heeft gestudeerd aan de universiteit Leiden. Tijdens haar studie hield zij zich al bezig met het begeleiden van kinderen met leer- en ontwikkelingsproblemen in het primair en voortgezet onderwijs. Ze ziet het als een uitdaging om het beste uit mensen te halen. De werkzaamheden bij het Leerhuis sluiten goed aan op de interesses en eerdere werkzaamheden van Nikki waarbij zij leerlingen met meervoudige problematiek (bijvoorbeeld aandachtsproblemen in combinatie met leerproblemen) begeleidde. NIkki is gecertificeerd dyslexiebehandelaar Onderwijszorg Nederland (ONL). Daarnaast gaat haar interesse uit naar het leren plannen & organiseren. In haar vrije tijd is Nikki op en naast het basketbalveld te vinden, waar zij zelf speelt, assistent-coach is en lid is van de Technische Commissie. Nikki houdt van lekker eten, afspreken met vriendinnen en reizen.


Linkedin

Kari Winter, MSc.

Kari is afgestudeerd pedagoog en heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit. Daarna heeft ze een master in Youth Studies afgerond aan de universiteit van Utrecht. Tijdens haar opleiding heeft zij leerlingen begeleid die moeite hadden om op didactisch gebied mee te komen in de klas. Kari heeft gewerkt als vrijwilliger: zij hielp kinderen met een risico op taalachterstand bij het leren lezen. Ze vindt het belangrijk dat elk kind zich sterk voelt in zijn/haar eigen kracht. Naast haar interesse in kinderen, is Kari geïnteresseerd in gezondheid. Daarom werkt zij naast haar werk als pedagoog ook in het ziekenhuis. In haar vrije tijd is Kari te vinden bij familie en vrienden, op het terras, in het zwembad of op de skipiste.


Linkedin

Kindercoach Meraud Kelder

Meraud heeft in 1997 de sociaal agogische HBO opleiding Cultureel Maatschappelijke Vorming aan Hogeschool Utrecht afgerond. Daarna is zij gaan werken bij de KLM als stewardess. Door de komst van de kinderen en het assisteren op de basisschool van haar kinderen merkte zij bij zichzelf de behoefte om kinderen in de basisschoolleeftijd een steuntje in de rug te kunnen bieden wanneer een kind niet lekker in zijn vel zit. Zij is daarom de deeltijd HBO opleiding kindercoaching gaan volgen aan BGL te Hoofddorp. Naast haar deeltijdbaan als stewardess richt zij zich met veel enthousiasme op de coaching van kinderen. Meraud houdt ervan om naast haar werk samen met haar 2 kinderen te genieten van het op het water zijn, skiën, hockeyen, lezen en om tijd door te brengen met familie en vrienden.


Linkedin

Drs. Anne Mulder

Anne studeerde orthopedagogiek aan de Universiteit in Leiden en behaalde in 2017 haar big-registratie als GZ-psycholoog. Anne heeft 20 jaar ervaring in het werken met kinderen met ontwikkelingsproblemen zoals autisme en ADHD. Ze zoekt altijd naar verbinding en ze ziet het als een uitdaging om de brug te slaan tussen de hulpverlening en het onderwijs. Anne sluit aan bij het verhaal van het kind en vindt het belangrijk om de taal van het kind goed te verstaan. Ze gaat samen met het kind en de belangrijke personen in het leven van het kind op zoek naar de krachten om zo tot verandering te komen. Anne heeft als moeder ervaring met dyslexie en hoogbegaafdheid waardoor ze ook de emotionele kanten van een leerstoornis goed kan begrijpen. In haar vrije tijd geniet Anne van lezen en tuinieren. Ze is dol op de zee en het strand waar ze vaak met haar gezin en haar puppy te vinden is.