Kanjer van de Week

 

Deze week is de Kanjer van de Week Éowyn. Zij komt al een langere periode iedere week enthousiast en gemotiveerd naar Het Leerhuis en heeft de afgelopen periode een enorme groei laten zien bij het rekenen en spelling.

Zij laat zien dat ze al veel rekenstrategieën onder de knie heeft en steeds meer plezier heeft in het rekenen. Daar mag ze erg trots op zijn! Tevens schrijft Éowyn een erg leuk verhaal over ‘supermuis’ om te oefenen met spelling. Hier volgt een voorbeeld van haar verhaal:


Supermuis

Op een dag zat supermuis naar de tv te kijken. Hij verveelde zich. Hij wou wat gaan doen, maar wat? Naar het zwembad? Nee, dat had hij gisteren al gedaan. Een boek lezen, nee. Naar het park?!! Ja, hij rende naar de gang en riep Kwispel (zijn hond): “Kom eens hier”. Kwispel kwam blaffend aan gerend. “Kom, we gaan naar het park”. Ooh, wat is het toch een mooie dag vandaag. Het zonnetje schijnt en de lucht is blauw. Toen opeens stond hij stil. Hij kon niet meer bewegen, alles stopte, wat is dit nou??

Wordt vervolgd!!


Elke week verrast Éowyn mij weer met een leuk verhaal over supermuis en laat ze zien dat ze steeds minder spelfouten maakt. Op een gegeven moment speel ik zelfs een rol in haar verhaal. Heel erg origineel en creatief!


Ga zo door Éowyn!!