Spelletjes

Leerspellen.nl

Zin in een leuk spelletje? Klik hier om te kiezen uit meer dan duizend spelletjes. Geschikt voor leerlingen vanaf groep 1 tot en met groep 8.


Spelletjesplein.nl

Ruim twintig 'pleinen' vol spelletjes waar je ook nog wat van leert. Klik hier om naar deze website te gaan.

Funnygames.nl

De leukste online spelletjes voor jong en oud vind je hier bij Funnygames.nl. Haal jij de hoogste score of verlies je van een van je ouders? Veel plezier!

Spellencentrum.nl

Speel de allernieuwste en spannendste spelletjes bij spellencentrum.nl. Klik hier om naar deze website te gaan. Laat je ons weten op het prikbord wat jouw score was?

Spelletjes.nl

Wat een leuke spelletjes bij spelletjes.nl! De site wordt elke dag uitgebreid met nieuwe spelletjes. Klik hier om een leuk spelletje te spelen.

Woordkasteel.com

Wil je spelenderwijs oefenen met taal en rekenen? Neem dan eens een kijkje op deze site. Hier kun je gratis leuke oefenprogramma's downloaden zodat je nog beter leert spellen en rekenen. Veel succes!

Kinderplezier.com

De allerleukste startpagina voor kinderen. Met de categorieën: spelletjes, bekend van tv, ontspanning, leerzaam en kleurplaten. Klik hier om naar deze gezellige site te gaan.

Kenny.nl

Dit is een pagina gemaakt door kennisnet. Het is vooral voor jongere kinderen. Je vindt er rekenspelletjes, spelletjes om het ruimtelijk inzicht te verbeteren en kunt er verhaaltjes lezen, maar ook voorgelezen worden en je kunt er kleuren. Benieuwd naar Kenny klik dan hier.

Minipret.nl

Op deze website zijn de spelletjes handig ingedeeld per leeftijdscategorie. De spelletjes zijn gericht op leerlingen van de basisschool. Ben je ouder dan 12 jaar dan word je doorverwezen naar de site www.coolspel.nl. Klik hier eens een kijkje te nemen bij minipret.nl.

 

Op welke site speel jij graag spelletjes? Stuur ons een bericht via de mail of via ons prikbord en we zetten jouw favoriete site op deze pagina!