Niet goed in lezen? Niet goed in rekenen? Niet goed in sport? Vervelend. Maar waar ben jij eigenlijk wél goed in?

Vol trots presenteren wij een gloednieuwe plek in de Vruchtenbuurt waar jij al jouw talenten kunt ontdekken: Het Ontdekhuis. Dus leg die iPad, iPod, 3DS of Wii maar snel weg en prikkel je fantasie tijdens een van onze workshops. 

 

Kinderworkshops die het zelfvertrouwen vergroten

In samenwerking met Praktijk Bikkels bieden wij workshops aan die kinderen inspireren en prikkelen om aan de slag te gaan met hun eigen kracht en kwaliteiten, waardoor hun zelfvertrouwen groeit. In de workshops worden inspirerende verhalen, visualisaties, creatieve en natuurlijke materialen gebruikt, die verwondering oproepen bij de kinderen. De creativiteit van het kind staat centraal bij het ontdekken van bijzondere materialen, zoals speksteen, half edelsteentjes en veren. De workshops worden geleid door Linda Lawa. Linda is een ervaren, beeldend kindertherapeute en eigenaresse van Praktijk Bikkels.

 

Cursusaanbod kinderen 7 tot en met 12 jaar:

 

Workshop Speksteen: vrijdag 27 juni van 16.00-17.30 uur

In deze workshop ga je een ruwe speksteen omtoveren tot een echt kunstwerk. Speksteen is een zachte steensoort die je makkelijk zelf een vorm kunt geven. De steen kan bijvoorbeeld een beeldje of hanger worden voor aan een ketting die je kracht geeft. Tijdens de workshop kies je een speksteen die je mooi vindt. Die steen geef je vervolgens met vijltjes een vorm, schuur je glad en polijst je totdat hij mooi gaat glimmen.

 

Workshop Dromenvanger: vrijdag 11 juli van 16.00-17.30 uur

De indianen hebben een prachtige legende over het ontstaan van de dromenvanger. Een dromenvanger hang je boven je bed en is bedoeld om goede dromen door te laten en nare dromen voor je tegen te houden. In deze workshop versier je jouw eigen dromenvanger met mooie halfedelstenen, kralen, veren en schelpjes.

 

Benieuwd naar de workshops die wij binnenkort gaan aanbieden? Ga snel naar de website van Het Ontdekhuis!

 

Praktische informatie

De workshops worden gegeven in Het Ontdekhuis, Frambozenstraat 76, 2564 XN Den Haag. Kinderen van 7 tot 12 jaar kunnen deelnemen aan deze workshops. De kosten zijn €10,00 per workshop inclusief materiaal. Voor de speksteenworkshop bedragen de kosten €12,50. Om je aan te melden stuur je een e-mail naar info@hetontdekhuis.nl of bel je 070 2200 456.

 

Na afloop van de workshop mogen de kinderen hun kunstwerk mee naar huis nemen.

 

De workshops zijn ook leuk voor een kinderfeestje. Informeer naar de mogelijkheden.